Thursday, October 10, 2013

Baby Adam anak yg baik

Disebabkan masalah keluarga...aku dah stop semua supplemen
Kecewa sesangat......Now breast dah keluar air susu lagi sebab x makan bromocriptin..
Then saya biarkan jer benda tu...malas nak fikir...
Dalam otak dok fikir, im a mommy that's why ada susu keluar....talk to my self, baby stop menyusu, mommy nak baby ada adik lagi...
Bagi peluang untuk mommy k....Baby Adam kan anak yang baik...I love you so much...
 
Harini dah bankin duit untuk beli supplemen Shaklee....banyak lagi supplemen2 kat umah
Tapi dah fedup dengan semuanya....
Sekarang nak try Shaklee plak....

No comments:

Post a Comment