Wednesday, January 2, 2013

Prolaktin Dah Normal!!

Pagi nie hujan turun dengan lebatnya...
Aku dah bangun awal2 pagi sebab harinie appoinment jumpa Doktor Pakar Endocrine..
Dah dua kali lupa bawa GL...kakak kerani tu dah sound,kalau x bawa GL lagi next time alamatnya kena bayar ler...
Amek nombor 3214....hebat tak nombor tersebut....tapi x sehebat nombor Result Prolaktin yang minggu lepas aku pergi amik darah. Jeng jeng jeng...Resultnya 208 okkkkkk.....NORMAL!!!
Doctor suggest untuk kurangkan berat badan..sebab dah overweight sangat..Doct cakap kalau nak mengandung mesti kurangkan berat badan. So aku kena kurangkan sebanyak 15kg lemak berkrim nie..
So 15hb nie appointment untuk jumpa Pakar Pemakanan. Hope boleh brainwash sikit otak nie...

3 comments:

  1. alhamdulillah.semoga 2013 berite lg baik menyusul.nisae n ma lily pregnant.aamiin.hari ni ma lily dapat berite gembire.adik ma lily yg baru nikah 24/11/2012 da pregnant.alhamdulillah.semoga kite menyusul lepas ni.kan ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aminnn mama lily....aura2 positif utk 2013. Lepas ni giliran mama lily plk....berita gembira bakal menyusul...

      Delete
  2. wah!!bestnyer dgr..sy pun br cek drh ..hormon memg x stbil dan slh stunya hormon prolaktin tinggi

    ReplyDelete