Monday, March 26, 2018

Assalamualaikum 2018

Sudah berkurun lamanya since my last post.

Untuk pengetahuan im still TTC
Tahun ni nak masuk 7 tahun kahwin dan belum ada zuriat lagi.
Tipulah kalau tak sedih kan.
Cuma tak berttc sangat sebab kewangan tak mengizinkan dah...hukhukhuk

Semua appoinment di klinik untuk kesuburan saya dah closed.
Tiada lagi treatment untuk kesuburan.
Yang ada cuma menunggu untuk IUI. Dari last year tunggu..sampai sekarang belum ada panggilan.
Maklumlah buat treatment kat klinik kerajaan je.

Kehidupan...saya dengan hubby masih seperti biasa, macam pasangan masih honeymoon.
Gaduh tu dah jarang lah...hal zuriat pun kami lebih pada redha je dengan dugaan kami. Tiada bahas sanga hal zuriat ni...

Saya pula...masih struggle tuk turunkan berat badan. Now..berat saya dah mencecah 69kg hukhukhuk lagi. Entahlah...memang susah kot nak turunkan berat untuk yg PCOS ni...kannnnnn

Anyway...thanks sebab baca luahan hati saya.

1 comment:

  1. All the best sis.. Me also still ttc dh 11 thn... iui, ivf n then after 5years yg lps got adopted to twins gurl n boy..but now still ttc..

    ReplyDelete