Wednesday, March 19, 2014

Cycle 39days ting tong lagi ker?

Assalamualaikum kawan2...
 
Harini dah menjelma miss p... dua bulan lepas miss p on time, kali nie terlajak sampai 39 hari
Pening kan...sedih pon ada....perasaan bercampur2....
Tapi yg paling happy sebab semalam dapat bagi hubby last shots sebelum dia p outstation...
Pasal baby...huh kecewa lagi lah kan..
xda rezeki lagi ye.....sekarang usia perkahwinan dah masuk 2 year 6 month...
horror...dah nak masuk 3 tahun kot...
 
Hati...perasaan xtaw nak gambarkan macam mana
Sebab next week kan jumpa doctor, so biarlah doctor yang jelaskan semuanya
Harini 1st day...rasa ada senggugut sikit...
Tido kat rumah seorang2...ngeri..sebab takut ada gangguan makhluk halus..
Maklumlah kita tengah kotor..
 
Beberapa bulan nie memang menyakitkan jiwa...sebab banyak terima berita kawan2
pregnant lagi...siap jeles lagi. Xbaik kan...
Hubby cakap x baik cemburu dengan rezeki orang lain..
kalau kawan2 di tempat saya...apa kawan2 akan buat ekk?...
 
 
YA ALLAH...KURNIAKAN LAH AKU ZURIAT DISISIMU YANG SOLEH DAN SOLEHAH
SESUNGGUHNYA ENGKAU PENCIPTAKU YANG MAHA MENGETAHUI APA YANG TERBAIK UNTUK AKU DAN SUAMIKU...

2 comments:

  1. Salam mummy adam..hehe..jgn takut la nak masuk angka 3tahun pkahwinan sebab me baru lepas melalui angka 3 tu,alhamdulillah okey je..dlu pun risau2 kalo 3tahun kwen masih takde zuriat,tp skrg da positif cket..ttg jeles tu..me pun mmg rasa jeles bile dgr ada kwn2 pregnant..tp simpan je..join je diorg bcerita..insyaAllah ok..

    ReplyDelete
  2. Perjalanan ttc...xda siapa yang tahu bila penghujungnya
    mcm cerita dongeng yg kata happily ever after...tp sebenarnya byk fasa2 tertentu untuk capai semua tu... semoga kita semua diberikan kekuatan untuk hadapinya

    ReplyDelete